BELANGRIJK NIEUWS:

beste leden ( en niet leden ),

Gisteren ( 7 december jongstleden ) tijdens de ALV heeft Walter Meerbeek, besloten om met onmiddelijke ingang al zijn taken voor HCC regio Zeeland neer te leggen.

Het betreft de volgende taken:

- Coordinator werkgroep 3D van HCC Regio Zeeland.

- Onderhoud en beheer technisch deel HCC Regio Zeeland website.

- ( Mede ) locatie coordinator Vlissingen.

Voor de werkgroep 3D is het op dit moment NIET bekend of de werkgroep in 2023 doorgaat.

Het bestuur gaat naarstig op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die de 3D werkgroep wil begeleiden en coordineren.

Zodra we hier meer over weten dan publiceren we dit op de website en in de eerstkomende nieuwsbrief.

Voor de redactionele inhoud én " onderhoud " van de website zal Kernlid Erik Mulder deze taken ( voorlopig ) op zich nemen.

Aan de leden het vriendelijke doch uitdrukkelijke verzoek om voor zaken met betrekking tot HCC Regio Zeeland, géén contact meer op te nemen met Walter, maar benader hiervoor bestuur en/of Erik Mulder.

Bedankt voor de medewerking, bestuur en redaktie HCC regio Zeeland.

UPDATE 23 DECEMBER: WE HEBBEN AAN WALTER GEVRAAGD OF HIJ ONS DE EMAIL ADRESSEN VAN DE DEELNEMERS VAN DE WERKGROEP WILDE VERSTREKKEN, MAAR HELAAS WILDE HIJ DAAR NIET AAN MEEWERKEN.

Daarom via de website maar even een oproep: IS ER VAN DE DEELNEMERS IEMAND DIE DE COORDINATIE VAN DE WERKGROEP OP ZICH WIL NEMEN ? Dan graag even een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. En zij die op de hoogte willen blijven rond de werkgroep 3D, mogen daar ook een berichtje naar sturen ( naam en emailadres )

Dit geldt trouwens niet alleen voor de " huidige deelnemers aan de werkgroep ", ook zij die interesse hebben aan 3D activiteiten in Vlissingen, of elders in de provincie, mogen mailen.

We zien de reacties graag tegemoet, bestuur HCC Zeeland en coordinatie locatie Vlissingen.