Werkgroep Digitale Beeldbewerking

hcczeeland erik mulder  E-mail contact   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en  Walter  
 

De werkgroep beeldbewerking van HCC regio Zeeland komt elke 1ste maandag van de maand bijeen  in het gebouw De Burgerij (voorheen Het Majoraat) aan de van Hogendorpweg 58a, 4384HA te Vlissingen.

De werkgroep houdt zich bezig met digitale beeldbewerking in de breedste zin van het woord.
Zo is er aandacht voor foto- en videografie, camera techniek en foto- en videobewerking, maar ook wordt er advies gegeven over het maken van foto's, videos  en andere, aan de fotografie en videografie gerelateerde onderwerpen. In samenspraak met de deelnemers aan de werkgroep worden onder andere individuele en/of groeps video projecten gerealiseerd.

Voorheen was dit de werkgroep Digitale fotografie, maar door allerlei oorzaken was hiervoor de laatste tijd weinig belangstelling. Vandaar dat we het over een andere boeg gaan gooien en het "werkveld" van de werkgroep drastisch hebben aangepast en veranderd.

Omdat de avonden op de locatie Vlissingen vanaf januari 2019 anders worden ingedeeld, komt de werkgroep elke 1ste maandag van de 1ste maand en de 1ste maandag van de 3e maand van elk kwartaal bijeen. (Op elke 1ste maandagavond van de 2e maand van het kwartaal, staat een thema avond geprogrammeerd.)

De avonden beginnen om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) en duren tot (ongeveer) 22:00 uur.


De werkgroep wordt begeleid door: Walter Meerbeek en Erik Mulder