hcczeeland erik mulder  E-mail contact   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en  Walter  

ATTENTIE: MET INGANG VAN 4 MAART 2019 HOUDT DE WERKGROEP BEELDBEWERKING VAN HCC REGIO ZEELAND OP MET BESTAAN.

De laatste maanden bleek dat de belangstelling voor deze werkgroep minimaal was, en hebben de coordinatoren, in overleg met het regiobestuur besloten om de steker uit de werkgroep te halen.

Maar er is ook goed nieuws.........

Op 4 maart starten we met een werkgroep 3D (printen) Deze werkgroep komt dus in de plaats van de werkgroep Beeldbewerking......

Alle begin is moeilijk, en zeker als het om 3D printen gaat. Wat we precies willen gaan doen in de werkgroep ? In ieder geval aandacht voor diverse programmatuur die gebruikt wordt voor het printen in 3D en – uiteraard – ook aandacht voor de printer zelf. Tijdens de werkgroep avonden is er een printer aanwezig. 

Als je deel wilt nemen aan de werkgroep, maar je hebt (nog) geen eigen printer, ook dan ben je van harte welkom. We overwegen zelfs om eventueel, door de deelnemers ontworpen objecten, door een van de medewerkers, thuis, tegen een kleine vergoeding voor materiaal, te laten printen. Maar dat bespreken we dan binnen de werkgroep. 

Wanneer gaan we van start ? Zoals wellicht bekend organiseren we op de locatie Vlissingen, elk kwartaal, 2 keer een werkgroepen avond en 1 keer een zogenoemde “Thema avond” De eerste keer, dus de start van de werkgroep 3D zal plaatsvinden op maandag 4 maart in wijkcentrum De Burgerij. (voorheen Het Majoraat) aan de van Hogendorpweg 58a, 4384HA te Vlissingen.

Gezamenlijk gaan we dan een activiteitenplanning maken en bespreken waar we ons als werkgroep de komende maanden (jaren ? ) mee bezig kunnen houden.

De avonden beginnen om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) en duren tot (ongeveer) 22:00 uur.

De werkgroep wordt begeleid door: Walter Meerbeek en Erik Mulder

En nogmaals, iedereen is welkom, ook al heb je zelf geen 3D printer………