Beste leden,800px Film strip

  Op maandag 10 oktober aanstaande wordt er bij de werkgroep Genealogie in      Vlissingen, een presentatie verzorgt door Fred Baltus


Nu hebben we binnen de werkgroep het idee om van deze presentatie een Audio-Video (AV) produktie te maken, die we dan op onze regio site en/of de HCC site te plaatsen.

Hoewel Fred nog formeel moet aangeven of hij wel of niet akkoord gaat met het maken van de video opnamen, hebben we van de HCC vrijwilliger die normaliter dit soort activiteiten doet, helaas al vernomen dat hij gestopt is met het maken van video opnamen van HCC activiteiten.

Daarom zijn we op zoek naar een HCC lid, die dit op zich wil nemen, op vrijwillige basis. Om eventuele " onkosten " beheersbaar te houden, liefst iemand in de omgeving van Vlissingen / Walcheren. ( In iedergeval vanuit de regio Zeeland )

Voor meer informatie en/of aangeven om een AV produktie te willen en te kunnen maken, kan er contact worden opgenomen met Erik Mulder, mede-coordinator werkgroep Genealogie, HCC regio Zeeland. ( email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------