Werkgroep 3D:

 

PLA-rollen.jpg

Eind december 2022 is door omstandigheden, de werkgroep 3D gestopt. 

Doordat de werkgroep gestopt is, zijn de bijeenkomsten van de groep, die normaliter elke 1ste maandag van de maand in Vlissingen, bijeenkwam, voorlopig op HOLD gezet.

We zijn naarstig op zoek naar iemand die het coördineren van deze werkgroep op zich wil nemen. Zodra we een nieuwe vrijwilliger voor deze groep hebben gevonden, dan zullen we dat via de nieuwsbrief en / of website bekend maken. Hou dus onze website ( HCCZeeland.nl ) goed in de gaten. En mocht je na het lezen van dit bericht denken “ Hee, dit lijkt me wel wat om te doen ?neem dan gerust contact op met het regiobestuur en dan kijken we samen wat de (on)mogelijkheden en wensen zijn om de werkgroep 3D opnieuw op te starten.

Hoewel Vlissingen de locatie van de bijeenkomsten was, is het niet noodzakelijk dat de opstart van de werkgroep ook in Vlissingen plaatsvindt. Ook andere locaties waar we bijeenkomsten in Zeeland organiseren, is bespreekbaar.

En tot slot, wel interesse als deelnemer aan de werkgroep 3D activiteiten, maar niet als coordinator, ook dan vragen we je om het ons te laten weten......

Dit kan door het sturen van een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met een vriendelijke groet en in afwachting van reacties, bestuur HCC Regio Zeeland

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------