Web feest header

 

Het zal niemand ontgaan zijn, HCC bestaat 40 jaar !

En dat wordt groots gevierd door aan de leden die meer dan 10 jaar, meer dan 20 jaar, meer dan 30 jaar of zelfs 40 jaar lid zijn, een jubileumspeldje te geven.

Ook binnen onze regio hebben we een aantal van deze “jubilarissen” (56 om precies te zijn) en daarom stond de maand februari bij HCC Zeeland in het teken van “de speldjesregen”.

Daarom toog de voorzitter van de regio, Ron Konings, vergezeld door de rest van het regiobestuur, naar de 4 bijeenkomsten in het Zeeuwse, ( ’s Gravenpolder, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee) om de speldjes uit te reiken.

We schreven het al, 56 speldjes waren er te vergeven in Zeeland, onderverdeeld in:

40 jaar: 2 leden, Roel Wolf en Walter Geeraert

30 jaar: 11 leden, waaronder Walter Meerbeek en Erik Mulder

20 jaar: 22 leden, en tenslotte, 10 jaar, 21 leden.

Web 17 uitreiking 8 Roel Wolf speldje40                 Web 18 Walter Geerart sp40                Web 19 walter met pasje

Roel Wolf, (links) 40 jaar lid.                              Walter Geeraert (rechts) 40 jaar lid            Walter met lidnummer 76

Maar dat dat was nog niet alles, bij een verjaardag hoort gebak, dus kregen alle aanwezigen tijdens de bijeenkomsten een 

Web wijnand bolus 1

lekker bakkie koffie (of thee) en een overheerlijk stuk vlaai.

Na de koffie (of thee) en de vlaai pauze was het tijd voor het volgende onderdeel van de jubileumbijeenkomsten.

Walter Meerbeek “trakteerde” de aanwezigen op een boeiende lezing “Fotograferen met je smartphone” waardoor we gerust kunnen zeggen dat het zeer geslaagde avonden zijn geworden.

Onze unieke vereniging heeft zo’n 50.000 leden, dus dat betekend dat er heel veel, duizenden, speldjes uitgereikt moesten worden in het hele land, een omvangrijke logistieke operatie.

Gelukkig hebben we een verenigingsburo met een team van enthousiaste medewerkers, die, samen met de vrijwilligers “in den lande” de klus hebben geklaard.

Wij, de kader- en kernleden van de regio Zeeland, hebben, onder het mom van “ bij een verjaardag horen cadeaus “ het verenigingsburo bedankt voor al hun inspanningen, en Wijnand van der Swaaij, een van de medewerkers van het V.B. een echte Zeeuwse lekkernij meegegeven voor  alle medewerkers op het verenigingsburo.

 

Tijdens de bijeenkomsten zijn foto’s gemaakt die in de fotogalerij te bekijken zijn.

Deze zijn per locatie in een album geplaatst.

Klik HIER voor de foto’s 

De foto’s zijn in een “lage” resolutie geplaatst, als iemand een bepaalde foto (of foto’s) wil hebben, stuur dan een mailtje,   

 ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met daarin de gewenste fotonummer(s) en dan komt het helemaal goed.

 

Van alle foto's is ook een 16 minuten durend filmpje gemaakt.  Met geluid, dus vergeet niet om je speakers aan te zetten ! 

Klik HIER om naar de film, Speldjesregen in Zeeland - The Movie te gaan. 

Let op: je moet wel als HCC-lid ingelogd zijn.

 

Dan rest ons nog om je er op te attenderen, dat we de deze maand (maart), in navolging op de presentaties

Fotograferen met je smartphone, een aantal workshops gaan geven,

of wel, het geen we op de presentaties geleerd hebben gaan we nu in de praktijk brengen!

Wanneer? Kijk hiervoor in onze agenda !

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------