feest header

 

Dit jaar, 2018, bestaat HCC (vroeger, Hobby Computer Club, nu HCC vereniging van en voor computergebruikers)  alweer 40 jaar. We willen dit graag vieren met alle leden van HCC. Ook op onze Zeeuwse locaties, ’s Gravenpolder, Terneuzen, Vlissingen en Zierikzee. Naast een lekker stukje taart, wordt er op deze locaties ook een presentatie verzorgd over fotograferen met je Smartphone door Walter Meerbeek.  zie hiervoor de AGENDA

Zo verenigen we het nuttige met het aangename!


Jubilea:
Deze vieringen, die inmiddels voor wat de regio Zeeland betreft, achter de rug zijn,  waren niet alleen maar leuk en gezellig, het was  ook de gelegenheid bij uitstek om onze trouwe leden in het zonnetje te zetten. Alle leden die tussen de 10 en 40 jaar lid zijn, kwamen in aanmerking voor een jubileumspeld.

Polaroid verjaarskaart

Tijdens de bijeenkomsten zijn er foto’s gemaakt voor (o.a.) onze regio website en nieuwsbrief. Deze foto's komen in onze fotogalerij en zijn door iedereen te bekijken. (Zie ook het artikel van de jubileumvieringen)   

Nostalgie: 

De leden die al vele tientallen jaren HCC lid zijn, zullen het zich vast nog wel herinneren, al vanaf het allereerste uur gaf HCC een nieuwsbrief uit. Een van de vele actieve en enthousiaste HCC vrijwilligers, Bert van Dijk, heeft een aantal van die eerste nieuwsbrieven "online" gezet (PDF).  Ook heeft hij een aantal filmpjes gemaakt waarin het tijdsbeeld " 40 jaar HCC " wordt getoond. 

Klik HIER om naar de pagina op HCC.nl te gaan waar de nieuwsbrieven, filmpjes en nog veel veer informatie rond het 40 jarig jubileum van HCC te vinden is. Waaronder actuele informatie over de fotowedstrijd met mooie prijzen die HCC in het kader van het 40 jarig bestaan, organiseert. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------