images/fade/fade1.jpg

Beste leden en niet-leden,

Zoals wellicht bekend heeft de regio Zeeland al lange tijd een werkgroep Digitale Fotografie.

Maar, en dat is misschien wat minder bekend, deze werkgroep loopt niet lekker.

Reden voor bestuur en vrijwilligers om te bezien of we het met deze werkgroep niet over een andere boeg moeten gooien.

We hebben het idee opgevat om er een werkgroep Beeldbewerking van te maken. Met deze werkgroep willen we ons vooral gaan richten op videobewerking, maar, uiteraard, ook zal fotografie in deze (ver) nieuw(d)e werkgroep aan bod komen.  

 

Daarom vragen  wanneer je overweegt of zeker weet dat je deelneemt, via een mailtje aan  ons alvast de volgende vragen te beantwoorden:

-          Doe je al aan videobewerking, en zo ja, welk(e) programma(s) gebruik je daarvoor

-          Ben je in het bezit van een camera ? en zo ja, welke ? En dan bedoelen we niet het merk maar meer wat voor soort camera ( bijvoorbeeld 3D, met DV bandjes, met een SD kaart en dergelijke)

-          Ben je in het bezit van een laptop ?

-          Ben je alleen geïnteresseerd in “het bewerken van video’s” of vindt je het ook leuk om (eventueel in groepsverband) opnamen te maken en die te verwerken tot een film of presentatie ?

     -      Maak een lijstje met wat je wilt doen  of leren tijdens deze avond

De bedoeling is dat we op dinsdag 23 mei (voor de 2ste keer) bijeen komen en dan met de deelnemers gaan bespreken wat de mogelijkheden en wensen zijn…..

Voor reacties , kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WG Digifoto 1