images/fade/fade1.jpg

https://zeeland.hcc.nl/index.php/werkgroepen/flightsim 

er staat weer een nieuwe Notam  

in de sectie downloads staan de nieuwe agenda's  

 update 

Vlissingen 

Maandag 6 september 

De werkgroep 3D  komt deze avond bij elkaar en bespreken de actualiteiten betreft 3D ,lossen problemen op van de werkgroep leden  en wat er nog meer op tafel komt .

Walter geeft een demonstratie voor mensen die ook iets met 3D willen gaan doen 

 

s' Gravenpolder
Dinsdag 7 september starten we na een lange stop weer met de bijeenkomsten in s'Gravenpolder.
Tot nu toe vulden we de bijeenkomsten met de algemene thema's van de HCC, maar we kunnen dit ook op een andere manier gaan invullen. Het zou leuk zijn om een vast thema te kiezen waar we met een paar bezoekers dieper op in kunnen gaan. Wie is er bijvoorbeeld bezig met een Raspberry Pi en wat doe je er dan mee?
Er zijn al wat verschillende thema bijeenkomsten in Zeeland en er kan er vast nog 1 bij. Daarnaast kunnen we dan natuurlijk elkaar helpen met algemene onderwerpen.


Zierikzee.
Dinsdag 28 september starten we na een lange stop weer met de bijeenkomsten in Zierikzee.
Tot nu toe vulden we de bijeenkomsten met de algemene thema's van de HCC, maar we kunnen dit ook op een andere manier gaan invullen. Het zou leuk zijn om een vast thema te kiezen waar we met een paar bezoekers dieper op in kunnen gaan. Er zijn al wat verschillende thema bijeenkomsten in Zeeland en er kan er vast nog 1 bij. Zelf ben ik op dit moment bezig met wat eenvoudige domotica en zou dat wat willen uitbreiden, combinatie met een Raspberry PI bijvoorbeeld. Misschien zijn er meer belangstellenden voor dit of een ander onderwerp waar we met elkaar mee aan de gang kunnen gaan.

Daarnaast kunnen we dan natuurlijk elkaar helpen met algemene onderwerpen.