images/fade/fade1.jpg

Nieuwsbrief 190 - februari 2021

Beste leden, zojuist (vrijdag 22 januari) is de 190ste editie van de nieuwsbrief van onze regio gepubliceerd.

Een greep uit de inhoud:

- Fysieke bijeenkomsten: het zit er voorlopig nog niet in dat we weer fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren. De reden is algemeen bekend, COVID-19

- Online bijeenkomsten: HCC zou HCC niet zijn, als we van de nood geen deugd maakten. In navolging bij meerdere regio's gaat ook HCC Zeeland kijken of we een aantal digitale meetings kunnen organiseren.

Leesmappen: HCC kent zogenoemde leesmappen of leestafels. Fysieke (papieren) tijdschriften ter inzage. Eigenlijk niet meer van deze tijd. In de nieuwsbrief kun je er alles over lezen.

- Android lezing: een korte terugblik op de online Android presentatie van 23 januari jongstleden. En een tip voor diegenen die het gemist hebben of het nog een keer willen beleven.

Werkgroepen: nieuws vanuit 2 van de 3 werkgroepen die HCC Zeeland rijk is, Flight Simulator en Genealogie.

Kortom, ook dit keer een nieuwsbrief die weer de moeite waard is om te lezen. En voor hen, die haar niet hebben ontvangen maar toch willen lezen, de nieuwsbrief staat ook (alleen voor leden, na inlog) ter download op de site.

UPDATE: een oplettende lezer attendeerde ons er op dat bij het artikel van de Android presentaties wel de tip werd gegeven dat er in de agenda een link (verwijzing) staat naar aankomende presentaties, maar de link zelf, niet erbij stond.

Daarvoor onze excuses, en hier alsnog de link.... https://www.hcc.nl/agenda

Veel leesplezier, redaktie nieuwsbrief, Erik Mulder.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------