images/fade/fade1.jpg

Al is de eerste maand van het jaar alweer een stuk gevorderd, toch wensen we iedereen veel geluk en gezondheid toe voor dit nieuwe. Een jaar met een verwarrend begin, niet alleen door de corona maatregelen die heel veel van onze gebruikelijke bezigheden verstoren, maar ook door de ontwikkelingen in de wereld die velen van ons zorgen baart. Daarom wensen we elkaar veel vertrouwen in een goede toekomst.

Fysieke bijeenkomsten:

Na het afzeggen van de laatst geplande bijeenkomst in december zijn er voor onze samenkomsten in 2021 nog geen nieuwe plannen vastgesteld. We wachten nu, na de verlengde lockdown, de verdere ontwikkelingen af en gaan met het bestuur verder in overleg (digitaal) om te bekijken hoe we in deze coronatijd verder kunnen komen. We denken aan oneline bijeenkomsten via Jitsi, Zoom of Teams, wellicht kunnen we daarmee een passende vervanging vinden. U leest daar hieronder meer over.

Zodra er nieuwe bijeenkomsten zijn gepland zal dat via een nieuwsbrief kenbaar worden gemaakt. In principe hebben we de tweede maandag van elke maand in De Burgerij gereserveerd.

 Online bijeenkomsten:

De rest van dit artikel is alleen beschikbaar voor HCC-leden.

Ben je HCC-lid? Om het gehele artikel te lezen dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden aan de rechterkant van deze pagina.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!