images/fade/fade1.jpg

In navolging van onze berichten over de aktiviteiten van oktober, hebben we helaas moeten besluiten om ook alle ALLE FYSIEKE BIJEENKOMSTEN IN DE MAAND NOVEMBER OOK TE CANCELEN !

Gezien de huidige situatie, met toenemende besmettingen, is er, in goed overleg met het HCC Verenigingsburo, alle voor- en tegens voor het organiseren van fysieke bijeenkomsten besproken, en kunnen we niet anders besluiten dan het schrappen van alle bijeenkomsten de komende tijd.

We begrijpen dat dit voor de deelnemers aan onze activiteiten een teleurstelling is, maar om het virus terug te dringen, zijn, helaas, deze verregaande maatregelen noodzakelijk ! 

Vooralsnog lijkt het er ook op dat de bijeenkomsten in de maand December ook niet door zullen gaan, maar de definitieve beslissing hierover zal in de maand November worden genomen. Dit zal mede op basis van de situatie op dat moment (is het virus op z'n retour, zitten we in een zogenoemde "Lock Down", wat zijn de adviezen en/of richtlijnen van Kabinet, RIVM en/of HCC) worden bepaald.

We leven momenteel in een moeilijke en ingewikkelde tijd, maar als we ons allemaal zoveel als mogelijk aan de regels en richtlijnen houden, dan is deze vervelende periode hopelijk binnen afzienbare tijd voorbij en kunnen we ons weer richten op het sociale leven met allerlei leuke en fijne activiteiten waaronder, gezellige en informatieve verenigingsactiviteiten.

*** Het bestuur en vrijwilligers, HCC Regio Zeeland ***