images/fade/fade1.jpg

HCC kent zogenoemde Seizoensthema's.

Normaal gesproken worden de thema's door het hele land op verschillende locaties gepresenteerd.

Maar, vanwege de COVID-19 situatie, zijn, tot nader bericht, alle fysieke bijeenkomsten gecanceld ! 

Gelukkig zijn we een computervereniging en een van onze sterke punten is het organiseren van webminars en online meetings.

Het thema van dit moment is "Android gebruiken ".

Android mannetjes header

Android is het populairste besturingssysteem voor smartphones. Het is vooral ontwikkeld voor gebruik met smartphones en tablets. Al jaren wordt de software ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en ook auto’s. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je moet weten over het gebruik van Android en leren we je meer uit het besturingssysteem te halen.

Wat Windows voor computers is, is Android voor smartphones: het besturingssysteem dat door verreweg de meeste mensen gebruikt wordt. En net als bij Windows kun je bij Android zelf veel instellen. Onder andere de volgende onderwerpen komen in dit seizoensthema aan bod: wat kan ik met behulp van de functie Instellingen, welke apps kan/moet ik wel of niet installeren, hoe maak ik de beste foto’s, hoe beveilig ik mijn toestel en hoe zet ik HCC-mail op mijn smartphone? Dit en nog veel meer wordt duidelijk in de presentaties over dit seizoensthema die vanaf 19 oktober in Nederland en Vlaanderen worden gegeven. Vooralsnog online, kijk in de agenda wanneer deze plaatsvinden.

Ben je lid van HCC? Dan kun je eventueel vanaf eind december dee presentatie en syllabus downloaden. Als je aan een Android-presentatie deelneemt, kun je op verzoek ook de presentatie toegestuurd krijgen. 

Informatie over Android
Voor meer informatie over Android kun je terecht bij HCC!android, de Interessegroep van HCC. Meld je hierbij aan, als dit je eerste Interessegroep is, is dat gratis en krijg je bovendien een gratis Android-keycord opgestuurd. Ben je al HCC-lid van een andere Interessegroep, dan kost het lidmaatschap van een extra Interessegroep € 2,60 per jaar. En krijg je ook de Android-keycord opgestuurd.
Heb je vragen met betrekking tot Android, ga dan naar de HCC!vraagbaak en stel daar je vraag door een nieuw ticket aan te maken en vervolgens de juiste Android-categorie te kiezen. Ook kun je kijken of je vraag al eens eerder is gesteld en beantwoord. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------