images/fade/fade1.jpg

IN VERBAND MET DE UITBRAAK VAN HET COVID-19 (CORONA) VIRUS, HEEFT HCC BESLOTEN OM ALLE ACTIVITEITEN TOT 1 SEPTEMBER TE CANCELEN.  

Het is niemand ontgaan, Nederland en de rest van de wereld is in de ban van net COVID-19 virus, in de volksmond het Corona-virus genoemd. 

Overal worden (preventieve) voorzorgsmaatregelen genomen, en ook HCC volgt hierbijExtra nieuwsbulletin de richtlijnen en “dwingende” adviezen van het RIVM en de Rijks Overheid.

het bestuur van de regio Zeeland heeft in goed overleg met de locatie coordinatoren, beheerders van de locaties waar we bijeenkomen, en onze vrijwilligers, besloten om ALLE activiteiten in heel Zeeland tot 1 September cancelen. 

Hieronder vallen dus de :

- Hangar dag van 21 maart in s' Heer Arendskerke

- De werkgroep Airliners ( 2 april) in 's Heer Arendskerke

- De werkgroep Genealogie (inclusief de geplande lezing Duitse bronnen) en de werkgroep 3D      in Vlissingen op 6 april.

Afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rond het virus en/of aanvullende maatregelen vanuit het RIVM en/of Rijksoverheid, neemt het bestuur na 1 juni een besluit of activiteiten na deze datum wel of (ook) niet doorgang kunnen vinden. 

Hou daarom onze site nauwlettend in de gaten.

Bestuur en vrijwilligers HCC Regio Zeeland

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 UPDATE: zojuist hebben we besloten om de, naar 8 juni, verschoven presentatie "Duitse Bronnen" bij de werkgroep Genealogie, ook te cancelen. Waarschijnlijk zal deze lezing in het najaar van dit jaar plaatsvinden....