images/fade/fade1.jpg

6d8 virus 1812092 640----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE: IN VERBAND MET DE UITBRAAK VAN HET CORONA VIRUS, ADVISEERT HCC OM EVENEMENTEN MET KANS OP VEEL BEZOEKERS, UIT VOORZORG TE CANCELEN.

Het bestuur van de regio Zeeland heeft besloten vanwege de uitbraak van het Corona virus, de geplande hangar dag van zaterdag 21 maart aanstaande NIET DOOR TE LATEN GAAN!

Onze excuses daarvoor.

bestuur en redactie HCC regio Zeeland.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De werkgroep Flight Simulator van de regio Zeeland houdt op zaterdag 21 maart haar jaarlijkse Hangardag in het Arendhuis aan de Torenring te 's-Heer Arendskerke. Van 10:00 uur  tot 17:00 uur   kun animaatjes vliegtuigen 07444je kennismaken met alle facetten van vliegsimulatie.


 Als vanzelfsprekend is er gelegenheid zelf een stick of stuur ter hand te nemen; zelfs   in een echte cockpit.
 Vlieg met ons mee boven uw eigen huis en ervaar hoe leuk vliegsimulatie is op de   Hangar dvlieg vakantie01ag van de HCC!

  En uiteraard kun je ook alle informatie over HCC ( vereniging van     en voor computergebruikers) krijgen, en vertellen we je graag waar en wanneer de bijeenkomsten van HCC in Zeeland, zoals de inloopavonden in 's Gravenpolder, Vlissingen, Zierikzee en Terneuzen, maar ook van onze werkgroep 3D en Genealogie, plaatsvinden. 

De toegang tot de HANGAR DAG is gratis voor zowel leden als niet-leden van HCC.

fs 2016 DSC00770

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------