images/fade/fade1.jpg

Zoals wellicht bekend, de regio organiseert in Vlissingen maandelijks een bijeenkomst van een 3D werkgroep, onder auspicien van de landelijke HCC interessegroep, https://3d.hcc.nl/

 

Onze werkgroepavonden, vinden één keer per maand plaats, op de eerste maandagavond van de maand, samen met de werkgroep Genealogie. (Wel ieder in een aparte ruimte.....) Op de werkgroep avonden komt alles wat met 3D printen te maken heeft, aan de orde, vaak een presentatie, maar vooral uitwisseling van ervaringen, ideetjes en ontwikkelingen op het gebied van 3D (Printen en ontwerpen)

Tot zover niks nieuws.......

Maar, we gaan een stukje service verlenen, door het uitlenen van een 3D printer, zodat geinteresseerde HCC Leden  die zelf nog niet over een 3D printer beschikken, toch wat ervaring ermee kunnen opdoen.

De spelregels:

(1) Uiteraard moet men HCC lid zijn ( ben je dat niet en wil je toch de printer lenen, geen paniek, we kunnen je ter plaatse lid maken van onze prachtige vereniging)

(2) Je leent de printer voor een periode van één maand, maar kan in overleg eventueel nog met een maand verlengt worden, mits er geen andere leners zijn op dat moment.

(3) Je betaalt een borg van € 20,00 en daarvan krijg je € 13,00 terug bij inlevering, mits de printer in dezelfde staat is als dat je het ontvangen hebt.

(4) Waarom maar 13 euro terug ? Je krijgt namelijk een rol filament (willekeurige kleur ) bij het lenen en daarvoor brengen we 7 euro ( kostprijs ) in rekening. Bij het inleveren van de printer bepaal je zelf of je de (restant van) de rol zelf houdt of ook inlevert. ( Géén restitutie bij inlevering)

(5) De printer die we voor uitleen beschikbaar hebben is de Wanhao I3 Mini en wordt uitgeleend met (zoals al genoemd) een rol filament en een duidelijke Nederlandstalige handleiding en een mini SD kaartje, met daarop wat voorbeeldbestandjes en software voor de printer.

Mocht je nog meer informatie willen, kom gerust langs op de werkgroepavond, die op maandag 2     septemb3D printerer weer van start gaat in wijkcentrum De Burgerij, van     Hogendorpweg 58a Vlissingen.

of vraag hem direkt aan Uitleen aanvraag 3D printer

 

 De avond begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf half 8......

  Graag tot ziens, de 2e september, Walter Meerbeek en Erik Mulder